lördag 30 oktober 2010

Rea på färdiga muddbyxor i JUVLIGas shop plus tipsfråga om vit denim


Japp, jag rear ut muddbyxorna som jag har "liggande" i shoppen. 100 kr paret oavsett tidigare pris.

Sen har jag en hög med vit denim i rätt små bitar som jag inte vet vad jag ska göra med. Tipsa mig!!
Tyget kommer ifrån en kär kollegas mamma som hade en syster som köpte en färdigutklippt klänning ur ICA kuriren för länge sen. När systern dog så tog min kollegas mamma hand om klänningen. Sen för ett antal månader sedan rensade mamman i sitt skåp och hittade systerns tyg. Hon frågade då min kollega om hon visste någon som kunde och ville sy och min kollega tänkte då på mig. =o))
Nu har jag tvättat och tumlat tyget och vet inte riktigt vad jag ska sy. Det är rätt mkt tyg då storleken på klänningen skulle vara 48.
Tips på vad jag kan göra?? Jag vill helst inte göra helvita saker för det är så opraktiskt.

Hjälp!! =o))

6 kommentarer:

 1. Använda som applikation på andra jeansplagg?

  SvaraRadera
 2. Färga dem blå eller svarta och använd dem till små kassar kanske. Rätt så kul att ge en liten kasse istället för omslagspapper. Det brukar jag göra då man ger presentkort som är så tråkigt att få i kuvert

  SvaraRadera
 3. Kanske man kan trycka något roligt mönster på det! Annars så är det ju jättefint med vit denim till sommaren att sy små jeans eller jeansklänningar av det.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipsen!! Har klippt ut ett par muddjeans i st 68 cl. Dom kommer att bli urgulliga med detaljer på som lyfter, få se vem som ska få dom bara. För jag känner ingen som har 68 just nu.. =o))
  Kanske blir det en klänning också, plus delar till klänningar och kjolar. Det räcker ju till en del då det var en "städrock"s-klänning som skulle gå ner till under knäet. roligt att äntligen göra ngt. Mamman väntar ju på att få se bilder..

  SvaraRadera
 5. Hej och förlåt att jag missat min award. Jag skäms :(. Dock blev jag iallfall jätteglad och det är en sak som kommer så över saker som gör mig glad: alla positiva och sporrande medbloggare :D. Tusen tack!

  SvaraRadera
 6. Små söta babyplagg tycker jag passar bra i vitt! Använde mycket vita byxor till min andra flicka när hon var liten. Sen när de börjar äta mat vill man inte ha så mycket vitt men när de är riktigt små tycker jag det är snyggt med vitt och det passar till det mesta!

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!