söndag 3 oktober 2010

Lite sytt.. Ikeabyxor och mössorLite mössor beställda. En mörkbrun/cerise och en jeans/röd i "vanlig" mössmodell. En baggy i turkosfordon/mörkbrun. Samtliga vändbara med märke både på insidan och utsidan. Det är vuxenstorlek på dom eftersom dom ska till mina kära kollegor på jobbet. =o))
Tyger från JNY och Kamelont design( fd Mjuka tyger)
Sen är det en apcool baggymössa till mig själv att ha på jobbet och när jag har en "bad hair day".. =o)) Den är fodrad med cerise singeljersey. Sen är det matchande mössor modell baggy till mina två små tjejer, den ena fodrad med turkos och den andra med röd singeljersey. Den stora med det vanliga mösskrysset upptill och den andra utan så den ser lite ut som en strut på huvudet. Rätt gulligt på en 1½åring.. ;o)
Tyger från Kamelont design, JNY och aporna från Stoff och Stil.

Sist men inte minst ett par byxor i Ikeatyg. Ett ganksa grovt tyg som yttertyg och de fina limefärgade flodhästarna(tyvärr ej på bild) som foder in emot de små barnbenen. Gula muddar uppe och nere ger skön passform. Byxorna har även fått en liten bakficka i ett matchande tyg. Dom är redan använda, nerkräkta och tvättade med färgerna i behåll.. ;o)) Så kan det gå.. St 92.
Dessa byxorna är den första "lustsömnaden" på flera månader, det har verkligen bara känts tungt att sy rätt länge nu. Men dom här gjorde att det kändes så ROLIGt igen! Skönt!!
Allt är egna mönster.

10 kommentarer:

 1. Snygga mössor, och brallsen med :)
  Visst är det mycket roligare att sy när man verkligen Vill sy :)

  SvaraRadera
 2. Fina mössor och läckra brallor! Att sy ska verkligen vara ett nöje och inte ett måste då blir de liksom lätt så att det inte känns kul mer.

  SvaraRadera
 3. Jättefina mössor och byxor! Känns som om det var ett tag sen jag såg några riktiga "retro-muddbyxor" i bloggarna, och själv börjar suget efter att sy såna komma igen oxå!

  SvaraRadera
 4. Roligt ska det va´! vad superdunderfina mössor och brallor, jag väljer regnbågsmössorna men bara ifall man måste välja en favvo, annars tar jag alla! Kram!

  SvaraRadera
 5. Fina mössor och jättehärliga byxor!! Vill också till Ikea.....

  SvaraRadera
 6. Heisann! Siden du har reklamert for min GiveAway og er følger, har du 2 lodd hos meg! Du syr vakre ting! Hilsen Synnøve

  SvaraRadera
 7. hihi, barnen blir sig inte om vad de ha på sig, det är bara vi, så säkert lilla sys är lika söt som storan på dagisfotonna. jag laddade en tryout på nättet av fotoshop cs2, och då började att trixa och fixa, det är ju ganska enkel, ladda ner först det och sen tryck på en vertyg som är magisk och gör allt jobbet själv, jag kan hjälpa dig! Förresten dina kläder är så fina att de behöver inga tryck eller finesser för att se ut helt ljuvliga, kram!

  SvaraRadera
 8. jag menade "bryr sig inte om", mitt svenska!

  SvaraRadera
 9. Fina mössor du har sytt! och gillar byxorna också! Jeansen jag har sytt är stretchjeans och med muddar blir de ju relativt mjuka. C gillar inte vanliga jeans med knapp och dragkedja men muddjeans funkar. Juvligakläderna har hunnits användas och tvättats ett par gånger nu och C gillar dem, inget behöver ändras/sprättas :) Låna bilden om du vill! Hon vägrade ställa sig upp och var helt inne i TV-tittandet så det var den bästa bilden jag kunde få.

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!