torsdag 14 oktober 2010

Award! Tack snälla Camilla!!


Jag har fått min andra award, tack snälla Smillas för det! Så roligt att kunna inspirera någon!! =o)
I reglerna för awarden ingår att berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och att skicka vidare awarden till 5 inspirerande bloggar. So here it goes:

1. Familjen såklart! Min man och mina två söta döttrar som älskar att få mammas sydda kläder( i alla fall minsta).. ;o)) Tack för att ni backar upp mig när jag "bara" syr hela tiden.

2. Sömnaden! Tack och lov att jag började sy på allvar förra året och att det visade sig vara så svårt med min vanliga maskin och ändå så frestande att sy i trikå att jag köpte mig en over lock maskin, utan den hade jag aldrig suttit här idag. (bakom min syblogg alltså.. ) Sytt har jag gjort i nästan hela livet men inte på samma sätt som nu.

3. Att bo på landet betyder så mycket för mig. För mig och min familj var det inte kompromiss med ekonomin att flytta ut på landet i Vallentuna utan vi kom hem när vi kom hit och såg vårt hus fastän det inte alls var meningen att vi skulle köpa hus här. Inte ens i närheten av där vi letade hus under flera år, men drömhuset stod här och det är vi glada för nu men hästgårdar till grannar och bondgårdar runtom. För att inte tala om att vår tomt gränsar till skogen. Är det jobbigt att sitta inne och sy en dag kan jag alltid gå ut och grejja i grönsakslanden, rabatterna eller strosa i skogen men jycken, Luna. Hur underbart är det inte att låta sina barn få växa upp i den här miljön?!

Så till dom 5 inspirerande bloggarna. Oj vad detta är svårt. Jag vet inte vilka jag ska välja, särskilt som den här awarden delas ut lite här och var bland bloggarna jag läser också..
men jag måste ju välja så:

1. Krumelej, för att du ger mig respons så ofta på det jag syr! jag gillar det!!

2 . Wimsan Kids: För att du har varit ett stöd ända sedan jag "hängde" på Sysidan, innan jag började blogga.

3. I heart retro: Såklart för du syr så FINA och inspirerande saker och är så hjälpsam och trevlig!

4: Little Perky: För att du syr så annorlunda och roliga saker i fina tyger! Gillar din design!

5: Karinottilia: För att du blev min allra första följare! Det var ett bra tag sen nu känns det som men jag kommer ihåg det för jag blev så glad över att en så DUKTIG sybloggare brydde sig tillräckligt mycket om min nya lilla blogg för att klick ai sig som följare. Det betyder mycket!!

Får man hederomnämna två bloggar till?!?! Jag gör det i alla fall.

Hedersomnämning 1: Tri & Mar: För ditt nytänk när du syr kläder och för din entusiasm!!

Hedersomnämning 2: Made by Mama: För att du syr fina saker såklart men också för att du alltid kommer med glada hejarop! Dina kommentarer kan lyfta en hel dag!

5 kommentarer:

 1. Gratulerar till awarden! Kul ända ner i tårna :-)
  Mitt förslag till utlottningen är en långärmad singoalla-klänning... för det skulle jag vilja ha till min lilla tös, haha! Fast allt du syr är så fint! Som den sockersöta klänningen till en 3-åring. Åh vad jag vill vara 3 år nu...

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du för hedersomnämningen!! Jag blev så otroligt glad för dina ord!! Jag som ibland känner att jag inte har några nya ideer utan bara snöar in på samma!!
  Tack än en gång!!

  SvaraRadera
 3. Hihi, så himla kul att jag delar min skaparlust och glada andra, du är en av de mest inspirerande bloggar jag läser, hedrar jag mig tbx. NU har iaf jag en mössa som är lika söt son din, fast du ju sötare, tack för vänskapet!

  SvaraRadera
 4. Hej igen! det är vit velour, och man kan vika kanten så det blir en annan mössa nästan. jag har också testat att göra vandbara mössor, det gick bra, så med två tyger har man två olika mössor, kul!

  SvaraRadera
 5. Åh, detta visste jag inte att jag fått av dig, tack snälla snälla du! Jag blir superglad!!

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!