fredag 8 oktober 2010

Fler mössor beställda och levererade..
Ja, jisses vad det går åt mössor nu! En beställning som skickats missade jag att fota med det var st 2 år och turkosa fordon med matchande dregglis.

Resterande beställda finns dokumenterat och det är min lilla dotters pedagoger som handlat till sina barnbarn. Storlekarna 4 år, 1,5 år och 6 mån-1 år. 6 mössor och en dregglis blev det totalt och tygvalet föll på tukosfordon till en kille på 4 år, syskonmatchat*2 i lime ugglor på svart botten och till sist en lime velour med fina savanndjur på vit botten som foder, denna med matchande dregglis.
På fotot också en mössa i vågade ränder från JNY fodrad med vit fleece till minsta dottern här hemma. Och faktum är att jag är så förtjust i det tyget att jag har sytt en till mig själv också!Plus ett experiment, jag fyndade en stuv med stickat tyg, stickat på riktigt alltså inte som trikå, i vintras. Det sydde jag en kofta av till lilla dottern då och sen blev det liggande. Så jag sydde mig en fleecefodrad mössa som jag är hyfsat nöjd med. Lite tantvarning, men det får jag tåla. =o))

Få se om jag orkar sy nåt roligare än mössor i helgen. Har tänkt klippa ut grejjer hela veckan men så trillar det in en beställning och sätter stopp för det. Men nu så?! Fast jag är sjuk också så kanske jag inte orkar.. Får se.. Jag känner att pressen ökar med att sy nåt till HÖSTUTMANING 2010. Måste börja med nåt ju!! Singh har redan sin första topp klar! Jag är dock inte riktigt klar över vad jag vill göra än..
Jo jag har sett den sötaste tjejen i fina JUVLIGa kläder. Lillofants dotter C sitter och tittar på TV i mjuka velourkläder som ingick i bytet.Samt, äntligen(jag är så lååångsam ibland), en bild på halsbanden jag fick av Lillofant i bytet. Så fina!! Lovely! Önskar att jag kunde fota det snyggare bara. (privat kedja i det röda äpplet)

Ha en skön helg alla där ute!!

11 kommentarer:

 1. Men mössor är kul! Kan man ha för många? Jag vet ju att det går snabbt att sy men får liksom inte ändan ur... Hoppas du hinner något annat i helgen, för din skull :-)

  SvaraRadera
 2. Så mycket fina mössor! Vad du är duktig och hinner mycket!

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint!! Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. så många mössor! och så snygg du är!

  SvaraRadera
 5. Vad många fina mössor! Den stickade tyckte jag inte det var så mycket tantvarning över utan den var riktigt söt :) Tackar igen för det jättefina bytet! Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Tack för era snälla kommentarer! Vad mkt det gör att få lite feedback på det man gör! det är så roligt!! Love you all!!

  SvaraRadera
 7. Du klär verkligen i mössa, och dessa två är riktigt snygga!

  SvaraRadera
 8. Alltså, helt underbara! den passar dig sååå fint!Faktum är att på grund av dig, var jag inne på JNY och beställde vågade rander, jag har alltid älskat men, jisses, så fint ser den ut på dig!

  SvaraRadera
 9. Men jag beställde interlock, har jag gjort fel?

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!