fredag 21 maj 2010

Spontan påse plus återbrukat tyg igenFörsta bilden är en liten fodrad påse som jag ville prova att sy. Jag gillar modellen och tyget men inte kanttyget som är grönrutigt. gissningsvis hade det varit effektfullt med mörkgrön sammet till det fina designtyget i påsen, men jag sydde av det som fanns hemma. Dvs gardintyg, rutigt, gammalt satinband och djurtyget som är fyndat på tradera.

Andra bilden är en jeansklänning med infodring återigen i gardinkappa fyndad på tidigare nämnd återbruksaffär. Jeanstyget är ifrån ett par baggyjeans som jag fick av en arbetskompis. Denna gillar jag jättemycket! Strlk 86 ca.. Vet ej om den kommer att bli använd här hemma eller om den säljs..
//miiaoo som ska sy en massa i helgen...hoppas jag!!

2 kommentarer:

 1. Kul att du hittat till min blogg!:) Kul att titta in här och se vad du skapat.Vilken fin singoalla du sytt, den med spets i ärmsluten.

  SvaraRadera
 2. Jag gillade att du hade brutit av med det rutiga tyget på väskan. Det var snyggt tyckte jag. Klänningen är ju verkligen en klassiker. Mycket användbar modell. Snyggt jobbat.
  Topen i förra inlägget var oxå snygg, kan inte använda sådan modell själv, men tycker att det är snyggt på andra.

  Ska idag gå och titta på mina två barn som tävlar på SM i Gymnastik. Där får jag se kläderna som jag har sytt till den ena gruppen. Ska bli kul att få se dem "in action".

  Ha en skön helg med sol ( hoppas jag)
  Mari

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!