lördag 22 maj 2010

Sovdyna till vagnenNu när det börjar bli på tok för varmt för att ha sovpåse i vagnen vill jag ändå bädda och ha det lite ombonat till min ettåring som sover flera timmar varje dag ute i sin vagn. Så jag sydde mig en dyna med två lager tjock vadd i ett stickat bomullstyg som troligen är från 70-talet. Tyget är fyndat på tradera. Självklart har jag gjort hål för selen då tösen är väldigt företagsam och mycket väl skulle kunna ta sig ur vagnen utan vidare.
Hoppas att den håller formen hyfsat i alla fall, den sitter uppe med en resår som går runt bakom. Eventuellt får jag sy dit en resår till, får se om några dagar. =o))

5 kommentarer:

 1. Ser väldigt fräscht ut.
  De är företagsamma de små liven, men det är väl skönt, för det är ju så "normalt". Alla barn är olika och det är ju oxå precis som det ska vara. Fick en tankeställare när vi fick vårat sista barn (år 2000 ) , han är född med en cp-skada som drabbade motoriken och då främst fin-motoriken. Han klarar sig bra, men man ändrade åsikt om vad som är normalt eller inte. Allt är normalt så länge de utvecklas även om det är i deras egen takt. Sen får man ju ta det som ett handikapp eller som Jonatan brukar göra " löser problemen så det passar honom ".
  Tack för din fina kommentar. Ska hälsa och gratta dem. De är faktiskt nöjda med sin prestation. Skönt är ju det.
  Ha en fortsatt bra söndag. / mari

  SvaraRadera
 2. En del säger gadget istället för widget. Du går upp och klickar på "anpassa" så att din layout kommer fram. Där klickar du på "lägg till en gadget" ---> väljer att du vill lägga till en bild. För att kunna välja min giveaway-bild när du "bläddrar" måste du ha sparat min bild på din dator först. Du klickar alltså på "bläddra" och klickar på min det som du valt att döpa min giveawaybild till. Du kan om du vill skriva något i textrutan överst också. Sen sparar du. Lätt som en plätt. Tack för att du vill vara med.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag har en tävling hos mig nu där man kan vinna ett par jeans från Lucky Ellen. Var gärna med!

  Ha en fortsatt härlig söndag.
  http://gratistokig.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken snygg dyna! En sån borde jag också fixa. Vår vagn är alldeles kladdig av banan och annat trevligt. Rävtyget är från Ikea. Bara 39 kronor metern har jag för mig så även bra pris.

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!