fredag 23 juli 2010

Lite sytt...


En
liten cardigan i elefanter från SoS med bruna muddar från mjuka tyger. Den är st 86-92 och är till för att vara skydd mot solen när min lilla dotter behöver nåt tunt att ha ute i sandlådan och i gungan. Mönster från Allt om handarbete.

Sen är det sytt lite till butiken, en mössa st 6-12 månader ca, dubbel trikå även här och mönster eget. En dregglis i skogstyget av Johanna A. Fodrad med svart fleece. Samt en singoalla st 80 med rullfåll i ärmarna och nertill. Resåren var slut till min stora chock! (Sånt finns ju alltid hemma) så jag var tvungen att hitta på en annan lösning. Den är rynkad med två rader smock och det blev skitbra! Superfint faktiskt! Ska göra så igen för det blev så fint.

En båtringad topp till mig själv. Mönstret är eget, den har som sagt båtringning, korta slitsar i sidorna och tillräckligt med vidd för att degmagen ska gömmas( den är kvar efter andra barnet.. ;o)) men ändå tillräckligt tight för att den ska vara snyggt figursydd. Tyget är Johanna Ahlards fordon. I love this top!! Jag är sjukt nöjd och kommer att ha denna på förskolan där jag jobbar i höst. Super att ha under en kofta senare och som den är nu när det är varmt. St 36-38.

En mössa till dottern, st 1-1,5 år ca. Sydd i dubbel trikå från mjuka tyger. Modell baggy och mönstret är eget som vanligt.

Har ett par singoallor till som bara ska fållas samt två vuxenklänningar som ska smockas lite. Kanske får upp foton på dom i morgon. Allt är till butiken.

6 kommentarer:

 1. Så masse fint du har laget! Den hvite jakken med elefantene var superskjønn!
  Ønsker deg ei god helg :-)

  SvaraRadera
 2. Här har det hänt saker. Vad du varit produktiv :D. Jag älskar din tunika. Supersnygg!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! att resår tog slut var det bästa som kunde hända, och din topp är underbar, älskar!

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentaren, nu hittade jag hit också! Dagisbarnen måste älska en fröken i fordonströja!

  SvaraRadera
 5. Oi, en sånn båthals med folder må jeg prøve å lage. Knallfin! Elsker båthalser.

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!