måndag 20 februari 2012

Idé i huvudet igen

Ny klänningsmdell i huvudet igen. En amningsklänning, jag vet, lite tjatigt, i VÄVT tyg!! Och inte en singoalla då utan en annan. Få se ifall jag lyckas förverkliga den.

Jag mår inte speciellt bra men jag ska försöka ta mig samman och rita ett mönster nån dag här. Tyget har jag redan bestäämt då jag hittade några meter som jag hade glömt bort i mitt skåp. Djupa hyllor det där, dom sväljer och döljer rätt bra det som läggs in där. Det kan dyka upp gamla nyheter efter nåt år eller så. Är det så hos er också? Eller har ni stenkoll??

8 kommentarer:

 1. Spännande med ny modell! Har inte så djupa eller många hyllor men ändå har jag inte koll på de tyger jag har. Alltid en glad överraskning när man hittar ett finfint tyg man glömt :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har inte någon koll, har helt enkelt för mycket tyger. Ibland kan jag bli riktigt glad när jag hittar något bortglömt tyg :o)
  Sköt om dig och lycka till med mönstret!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med amningsvänlig klänning i vävt tyg. Det ska bli spännande att se!

  SvaraRadera
 4. Håller oxå på att fundera hur jag ska sy en amningsklänning i vävt tyg. Har dock ett mönster som grund. Sen hur jag ska lösa själva amningsdelen är upp till mig. Ska på bröllop när bebis är ca 1,5 månad och jag har inte hittat klanningar att köpa som passar ett sommarbröllop. Ska bli kul att se din!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Ska bli spännande att se dina nya modell på amningsklänning!
  Hoppas att det inte var något allvarligt med dig eller bebben och att du snart känner dig bra igen!

  SvaraRadera
 7. Tack för era ord! Nej, ingen fara med bebben och efter en heldag på hjärtakuten för mig så visade det sig att jag inte har vaken hjärtfel eller proppar i lungorna så det var ju bra. Det löser sig nog när bebben kommer ut, det är bara att bita ihop tills dess och sy och sy och sy för livet... ;o))

  Mitt nya mönster modifieras i huvudet på mig för att det ska funka i verkligheten så snart ska jag leta reda på lite ny ork och provsy!!

  SvaraRadera
 8. Din mail fungerade inte, kolla att du skrev rätt

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!