torsdag 11 november 2010

En till glädjeklänning sydd

Dom är så roliga dom här klänningarna! Jag har kommit på att jag måste döpa dom också. Det får bli JUVLIGa´s Rara Klänningar. Man kan beställa en Rar klänning om man vill i st 62-122 cl. Jag har en massa roliga spetsar, knappar och band som är fina till sånna här klänningar. Å tyget kan man önska färger på så kan jag plocka ihop några roliga kombos. 250 kr.Denna är lika personligt rätt till min stora dotter som den förra är till lilla dottern. Dom passar helt enkelt så rätt stilmässigt och detaljerna återspeglar deras personlighet. Så roligt att skapa!!
Tyger är från återbrukade jeans, samma som förra klänningen. Det svarta är från Ikea, knappar från min mans farmor. Spets nertill från SoS. Och HelloKitty tyget är fyndat och onödigt dyrt från Tradera.
Den som tittar noga ser att fickan är dekorerad i två olika färger. Rosa mot det gröna och orange mot det blå. Det blev helt enkelt snyggast så därför är den sydd i omgångar. Andra fina detaljer är den synliga orangea stickningen runt hela överkanten och såklart de andra bladsöms-stickningarna och roliga knappar. En annan grej som inte syns är att infodringen fram är i ett annat rosa tyg eftersom jag råkade dra sönder hela infodringen i TVÅ BITAR när jag sprättade!! Äärrmmhh.. Mja, jag blev lite arg där.. Jag försökte nämligen gör en infällning för att rädda den djupa ringningen men se det bara krånglade och krånglade så då röd det tyget helt. Sen räckte det inte till en ny bit..
Det enda som blev lite tokigt är att den är överdrivet ringad, men det gör ju inget med en tröja under. St 116-122 cl.

14 kommentarer:

 1. Jättefin! Jag måste verkligen ta mig i kragen och sy lite klänningar igen, det var ett tag sedan. Jättefina tygkombinationer!!

  SvaraRadera
 2. Jättesöt klänning, jag föll för den fina fickan och tyg valen. Man riktigt känner att du haft kul när du sytt den!

  SvaraRadera
 3. Fin klänning med vackra detaljer!

  SvaraRadera
 4. Oj, vad snygga klänningar du gör nu! Väldigt fina kombinationer.

  SvaraRadera
 5. Fin klänning men fina detaljer! Gillar fickan och bladsömmen, jättefint!

  SvaraRadera
 6. U rock baby! me like! du vet! underbar klänning, måste jag säga att fickan är det jag har gillat mest, så kreativ och söt, WOWWOWOWOWOWOWOW!

  SvaraRadera
 7. Denne var også virkelig fin! Så flotte detaljer!

  SvaraRadera
 8. hej igen. Du borde prova virka, och med tjockt garn och grov virknål har du en filt på nolltid. Jag lärde mig virka på youtube!

  SvaraRadera
 9. Så himla söt och vilka fina detaljer.

  SvaraRadera
 10. Klänningen är helt enkelt underbar! =)

  SvaraRadera
 11. Vilken underbar klänning!! Alla detaljerna är helt fantastiska!

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!