lördag 11 september 2010

Whohooo!!! Nu har jag fått allt att funka på min "nya" CP!

Nu har jag efter en massa mixtrande fått bandkantare och alla sömmar att funka! Det tog ett bra tag och en massa fixande med skruvar och olika tyger för att få det att flyta på. Tydligen blir det lite väl tjockt med SoS muddväv för den vill inte mata ordentligt så jag provade efter mkt om och men med interlock och se, det funkade perfa!! Å sömmen blev 100 % fin på båda sidor!! =o))

Gött!! Så roligt!! Äntligen känner jag att jag kan erbjuda fina bodies och tröjor med snygga kantband också! Roligt! Maskinen kommer från Pumla som inte behövde den längre, Tack snälla för det, ;o)) och nu står den och sällskapar med min Janome MC4800 och min Brother 3034D. Fint litet gäng det där!! =o))

Imorgon hoppas jag att jag kan få nåt nytt sytt och bloggat!! See you then!!
Ha det gött i kväll folks!!

9 kommentarer:

  1. Låter ju toppen! Har själv ingen cp, men har förstått att det brukar ta ett tag att bli kompisar på riktigt!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du nu är ägare till en CP,grattis! Måste erkänna att jag är mer än en smula avundsjuk. Lycka till med sömnaden imorgon!

    SvaraRadera
  3. grattis, ni väntar vi här vad som kommer ut!

    SvaraRadera
  4. Så roligt! Ska bli kul att se vad som blir första plagget!

    SvaraRadera
  5. Måndag 13 september startar en veckas rea med 30% rabatt på alla Lunafigurer! Passa på!!!!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Åh vad roligt, jag förstår att du är glad!! Jag har också förstått att det är interlock som är grejen, det ska beställas omgående!

    SvaraRadera
  7. Så kul att det funkade till slut. Det är ju lite pill med de lite mer avancerade maskinerna. Funderar också på att köpa en men känner inte att tiden just nu räcker till att lära mig en ny maskin. För och inte tala om alla fina trikå tyger man då vill köpa.

    SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!