torsdag 9 september 2010

Min första beställning på riktigt är sydd!inget avancerat men ändå roligt! Två set med mössa+dregglis beställt till min kära kollegas barnbarn. Pojke på 3 år och flicka på snart 1½ år. Lite genusinspirerat och syskonmatchat med fordon på bådas set. Visst är det rosa och blått men ändå, lite fordon jämnar ju ut det litegrann. =o))
Eftersom jag har fått en del tyger av min kollega så får hon två extra matchande dregglisar på köpet.
Vit fleece på baksidan på alla och enfärgad trikå på insidan av mössorna. Modell baggy och egna mönster till allt.


Min stora dotter har också äntligen fått en fordonsmössa i rosa med röd insida som den på bilden här. Lilltösen har ju en sen tidigare så nu matchar dom varandra. =o)

Visst är det nåt alldeles extra med första beställningen även om jag har sålt litegrann innan. Fler beställningar ligger på hög och väntar på att sys. Singoallor i bruna glada elefanter med bruna tights till och några fler mössor till kollegor och deras vänner. Kul kul!!
Å så jo, jag har en Janome CP 1000 som jag vill köpa, hämtar den i helgen!! Jag ska inte ropa hej förrän jag är över bäcken men det verkar inte finnas några hinder på vägen!! Å det följer med en kantbandare! Går allt som det ska så hämtar jag den på lördag fm.

7 kommentarer:

 1. Å grattis! De kommer att bli supernöjda!

  SvaraRadera
 2. Va kul, grattis!
  ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 3. Grattis! det ser jättesnyggt ut, de blir säkert nöjda =)
  och grattis till din CP!

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! De kommer vara ett fint syskonpar i vinter :)
  Får man fråga vad en Janome CP 1000 med bandkantare kostar? Är så sugen på en CP, men jag gissar att jag nog inte har råd :(

  SvaraRadera
 5. Tjusigt. Det är kul med syskonmatchning. Sen tycker jag ju att barn ska få ha den färgen som dom gillar. Det blir bäst så ... även om vi alltid tycker att det ska vara på ett visst sätt. Ja, killar ska få ha rosa mm men bara om dem själva vill.
  Så kul med en ny maskin ... lycka till ...

  SvaraRadera
 6. Onomak: Ca 4300 inkl frakt från England, Sewingmaschines direct( googla för att hitta rätt adress. Ca 6000 butik i Sverige har jag för mig.
  Bandkantare kostar 1749 på www.skovdesymaskiner.se

  Prisvärt att köpa från England med andra ord och snabb frakt är det också! Köpte min Brother 3034D därifrån i vintras. Supernöjd!!

  Tack för era snälla kommentarer!! Jag tror också att dom blir nöjda. =o))

  SvaraRadera
 7. Vad roligt med beställning och ny maskin! Kul med flera matchande dregglisar, det saknas i det här huset!

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!