lördag 4 september 2010

Bytet med Strömming som jag inte har hunnit blogga färdigt om..


Här kommer hennes del i bytet som landade hos mig i veckan. Två st urfina tygblöjjor. Pocket modell med tillhörande vikblöjjor att stoppa i, st L. Sötaste tyget och jättefina glada knappar gör att helheten blir så FIN!! Liv som är mottagare här älskar dom fast dom inte är tvättade än så hon har bara fått prova. Hon kramar dom dock gärna om hon får tag på dom. Vilket också medförde att bilderna inte är så bra för hon grbbade tag och snodde dom för mig hela tiden när jag försökte få blöjjorna att posera snyggt.. ;o))
dom sitter som en smäck!!Tack snälla Strömming jag är mer än supernöjd för bytet! Det är så roligt att byta med andra sybloggare så det vill jag gärna göra om!! Här är lite av det som jag skickade upp till hennes barn, I och R.

Fler byten efterlyses!! =o)
Lillofant väntar på grejjer till sin C och dom ska slutföras i helgen! Bilder kommer sen när det har landat hos henne. Likaså på halsbanden som jag fick av henne i utbyte!! Tack supergenerösa Lillofant!

4 kommentarer:

 1. Härliga blöjor! Har varit sugen att testa men gillar inte riktigt idén med ullbyxor. Den här modellen har vattentätt PUL ytterst?

  Jag tycker det är kul med byten. Säg till om du är intresserad. :)

  SvaraRadera
 2. Å så fint de passar, helt rätt med strl L! :D Får jag låna livebilden till min blogg, ska blogga om blöjorna någon dag snart!?

  SvaraRadera
 3. Visst får du låna bilden! =o)
  Hon är ju rätt anonym på den bilden så det är ok.
  Ja, det passar perfa med st L! Å bättre blir det nog när dom är tvättade, hon är kör i dom redan och vill ha dom på sig så fort hon ser dom. =o))

  Nilla: Ja, det är PUL ytterst så dom ska vara täta. Å byte låter intressant! Kikar in hos dig på en gång!! =o)

  SvaraRadera
 4. Tack för bildlånet! Nu har jag bloggat om blöjorna jag också! :D

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!