tisdag 15 juni 2010

Award!! Min allra första!!Tack snälla Wimsan Mari!! Jag blev jätteglad när jag såg den igår morse men så fick jag reda på att mitt märke JUVLIGa har reggats och jag ville suga lite på den karamellen så jag valde att vänta med att blogga om awarden litegrann. =o)

Om jag har fattat det rätt ska jag beraätta 7 saker om mig själv och sen skicka vidare awarden till andra bloggar jag inspireras av. Så här kommer 7 saker om mig:

* Jag fyller 32 i år, har två barn på 5 och dryga 1 och har gift mig med mannen i mitt liv som jag träffade för snart 12 år sen!! (jisses vad tiden går)

* Jag jobbar som förskollärare i en förort till Sthlm och älskar att jobba med barn!! Jag ser ju tex väldigt mkt vilka kläder som passar verksamheten och vad som används/är skönt att leka i. ;o))

* Jag har pluggat drygt 4 år på Sthlms uniersitet och har då läst, pedagogik, sociologi, socialantropologi och arbetsmarknadskunskap med personaladministration. Dessutom ett tag på SLU i Uppsala.

* Jag har sytt sen jag var liten i varierande grad. Sen jag fick barn så har det ökat och sen i vintras är det kläder som gäller för nästan hela slanten. It´s a steep learningcurve!! Jäklar vad roligt det är!! Skulle sy dygnet runt om jag bara fick och orkade!!

* Jag har gjort en stor motivmålning på ett korallrev i ett rum på mitt jobb. Några kvadratmeter stor är den!! Jo, för jag älskar att måla/teckna också!!

* Jag är en trädgårdnörd av stora mått!! Odlar allra helt grönsaker till nära och kära. Förra årets julklappar bestod av presentkort på säsong 2010´s grönsaker och örter från min trädgård! (budgeten täckte inget som kostade pengar...) Men såklart perenner och allt annat som hör trädgården till också!!

* Jag försöker lära mig att spela både gitarr och ukulele. Men det tar ju tid från syendet ju!! Inge bra!!

Awarden skickas vidare till:

liten zumo för att jag älskar när människor hjälper och har glädje av varandra. Vi har ju bytt mönster. Hoppas att vi kan hitta på nåt mer kul!

Siris design för att Siri syr FINA saker!!

lille lindell för att hon syr grymt fina klänningar som är tokigt inspirerande att titta på

Länkalla kan sy för att här sys det också så fina saker!!

syltig och saftig för att hon gör grymma saker av loppisfynd! Kolla in haren med psyko-blicken på kuddfodralet!!

Flyg fula fluga för att hon gör kul och fina saker+ att hon är så trevlig!!

Och sist men inte minst Hillefant för dom fina sakerna som sys på hennes blogg

Såklart har det varit grymt svårt att välja, men jag har dålig koll på vilka som inte har fått awarden redan men jag vet vissa som har fått den många ggr. Så jag valde med hjärtat och lite gör det ont att inte kunna nominera fler för det finns så många fina bloggar där ute!! Kämpa på alla gulliga och duktiga sybloggare!!


4 kommentarer:

 1. Grattis till awarden och ditt eget varumärke! Du missar väl inte tävligen hos mig?

  SvaraRadera
 2. Gulle dig! Min första award!

  SvaraRadera
 3. Tack så jättemycket! Jag känner mig hedrad!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla rara - vad glad jag blir:)

  /Lena

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!