onsdag 3 oktober 2012

Lite färdigsytt läggs in i shoppen

Jag har roat mig med lite nöjessömnad emellan beställningarna. Det hamnar i shoppen, dvs fliken här på sidan som heter Till salu, färdigsytt. Jag läggerin bilder på både sånt som är til salu och sånt som är beställt och skickat. Tyvärr är jag en virrig typ som inte alltid kommer ihåg att fota det beställda för jag är så ivrig att få skicka. Men lite fastnar på bild i alla fall.  :o)
Här kommer bilder på sakerna:


Ett set med mössa och dregglis som är så himla snyggt irl. Passar en bebis med huvudmått ca 40-44 cm. 
Mössan är fodrad med röd jersey för snygg kontrast och dregglisen har röd fleece på baksidan och den är ställbar med två tryckknappar för att den ska passa att växa i. 150+12 kr porto


Denna mössan är i baggymodell och den är 42 cm rakt över och passar ett barn med huvudmått 42-48 cm. Den är fodrad med cerise jersy som snygg kontrast. 120 kr + 12 kr porto
 Muddbyxor i crown velouren från Strömming Design och mudd från JNY design. Storlek 74 cl plus nervikbar mudd i benen. Eget mönster som jag är jättenöjd med. Min lilla dotter ska få ett par som väntar på att bli ihopsydda också för jag gillar dom massor!! 
175 kr plus fraktDessa två är det sista jag har sytt i mitt älskade fordonstyg från Kameleont, designat av Johanna Ahlard. Det är syskonmössor med svart fleece i fodret till en 6 månaders bebis och en treåring som valde tyget själv då han blev blixtförälskad i det. :o) 
Det är extra roligt att sy när barnen själva väljer tygerna tycker jag!! 

 Dregglis i Darlingtyget med svart fleece på baksidan. Mått från ände till ände är 42 cm, passar ca 6 mån- 1 år
Välj på att få den med tryckknappar eller kardborre.

65 kr plus frakt


Mössa till vuxen i Darlingtyget, 52 cm är den så den passar till någon med huvudmått 52-58 cm ca. Det är lite lite extra tyg uppepå så den är inte helt tight men inte heller speciellt baggy. Jag har lagt upp en bild på mig i denna för att man ska få se hur den sitter på. 

150 kr plus porto 
Denna ska landa hos sin nya ägare under dagen. En fleecefodrad mössa till en bebis, där beställaren har velat ha en baggymodell och vi kom överens som att att ha yttertyget lite längre än fodret eftersom fleecen är lite för styv för att vara riktigt bra i baggymössor.

Beställda och skickade nappband, förutom det nedersta som finns kvar för 45 kr inkl porto
Dom är som smågodis när man kombinerar dom olika materialen, så kul att hitta på egna kombinationer. Kika in i fliken som heter JUVLIGas tyger för att hitta dom olika banden, ringarna och clipsen!


1 kommentar:

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!