lördag 11 augusti 2012

Muddisar och tygblöja

Lite skåpmat.. Sydde för nån vecka sen och har inte bloggat, bara visat på JUVLIGa´s facebooksida.

Muddisar i st 62-68, tyg och mudd från JNY. Eget mönster, inget speciellt att säga om det annat än att dom sitter väldigt bra på.
Vill man beställa små muddisar så kostar dom 175 kr st. Bara att skriva en kommentar eller hellre maila mig på info@juvliga.se

Sen är det en tygblöja igen. En av tre sydda, dom är rätt lika så jag visar bara en på bild nu. Enda skillnaden är att dom har olika färg på sina KAM-knappar.
Material är fuchsiafärgad PUL och bambustretchfrotté från Mullymuksut, köpt genom gulliga Strömming.
Första tygblöjan jag sydde, här, blev ju alldeles tokig eftersom jag tänkte helt fel när jag köpte tyget och sen sydde. Den här gången är det rätt efter att ha konsulterat Strömming. Inläggen som stoppas i pocketblöjan är  gjorda i dubbelt lager med bambufleece och än så länge räcker det med två sånna i blöjan och den är ändå inte full när det är dags att byta. Rumpan känns torr och fin, precis lika som efter att ha haft Liberoblöja. Med andra ord, tygblöjor rules!!! =o))
Modellen är en pocket, storleken S och mönstret är Emilitens. Kommer att sy resten i storlek M för min kotte är en rejäl bebis som lätt kan ha M nu fast hon bara är 2 månader. Tackar Strömming  & od Andulky för hjälpen med förra blöjan.

2 kommentarer:

  1. Fint! Har aldrig testat tygblöja, men önskar jag hade tålamodet att prova!

    SvaraRadera
  2. Vad fint! Härliga gröna byxor!

    SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!