fredag 2 november 2012

Ny mössmodell under utvärdering

Äntligen har jag konstruerat mönstret till denna! Det var ju BARA tre år sen jag började.. ;o) Tur att man är så snabb och effektiv...

I alla fall... Den i svart är det första utkastet som min dotter får prova i vinter och den fina i ekologiska får ska till Göteborg till en liten tjej som ska få utvärdera den. Båda är sydda med fleece på insidan och jersey på utsidan. Den svarta har inte fått någon kardborre på bilden men det kommer. Den rosa har fått en stickning runt kanten med min Cover Pro som jag börjar lära mig efter att ha blängt på den och låtit den samla damm i flera år. 
Vänligen ignorera den smutsiga dregglisen på första bilden.. ;)

Den går inte att beställa riktigt än, den måste få provas nån vecka eller så först innan vi vet om det ska ändras något i mönstret. Men so far so good. Den sitter bra på min bebis i alla fall. =o)
Vad tycker ni? Ser det bra ut? Tyck till!


4 kommentarer:

  1. den ser väldigt fin och praktisk ut! bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Fin mössa, testade mössor som knäptes under hakan i affären, Amanda fick bryt =)
    Så olika det kan vara, jag tycker inte alls om att sy nattkläder, går åt en massa tyg som ingen får se sen. Amanda har två hemsydda pyjamasar som hon älskar å de börjar bli lite små så det va helt enkelt tvunget att sy nya.

    SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!