tisdag 17 januari 2012

Min stora fluffiga amningskudde
Jag har äntligen fått tummen ur och sytt en amningskudde till kommande bebis. Förra barnet hade jag en lånad kudde till(tack Kerstin) men den var lite platt så jag var tvungen att ha en kudde under och kunde inte luta mig bakåt för att då gick det inte att amma. Men nu så, med en egendesignad megakudde som är superstoppad och som läggs omlott bakom ryggen för ryggstöd så ska det nog gå att både sitta skönt och slipa extra kuddar! Den går att knyta bakom ryggen också om man råkar ha en hand över eller någon som hjälper.
Innerkudden syddes i ett återbrukat fint påslakan och fodralet i Ikeas fina flodhästar! I love it!

Just nu används kudden som största myskudden av barnen här hemma så hur jag ska få tillbaks den utan gnäll sen när Bönan kommer, det vet inte jag... ;o))

6 kommentarer:

 1. Härligt! Min ambition var alltid att sy en amningskudde när dottern var bebis, men det blev aldrig av...

  SvaraRadera
 2. Så fin! Jag hade också en ambition att sy en amningskudde båda gångerna jag var gravid men tiden gick alldeles för fort och det glömdes bort. Något man senare fick ångra när man satt där och ammade! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är det så! Detta är ju tredje barnet så nu är det dags att göra det där man inte gjorde med dom första 2... ;o))

   Radera
 3. Mysigt! Och grattis, har visst missat den stora händelsen :) Hur lång tid är det kvar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 19 veckor!! Inte precis närstående... ;o))
   30/5 är hon täkt, men mina barn har aldrig kommit på utsatt datum.. =o))
   Tack!!

   Radera
 4. Så fin! Och himla praktisk. Har själv funderat på om jag skulle sy mig en amningskudde denna gången, men tror tiden tryter... Stör mig så på att de flesta köpes har blixtlås i metall mot ens mage :-(

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!