måndag 7 oktober 2013

Vad är det som händer?!

Vad är det som händer??! Jo, så här är det.

Jag har haft mitt lilla företag igång i drygt ett år och det har varit mycket lärorikt, roligt, jobbigt och stundtals helt fantastiskt. Men nu har livet ändrats lite och jag hinner och vill inte sy speciellt mycket alls. Jag lägger ner företaget. Kanske återuppstår det senare, om några år...
Det viktigaste med att sy är att det ska vara lustfyllt, eller hur?! Det är då det blir bäst och kreativiteten flödar mest. Just nu finns inte varken lust, ork eller tid.

I alla fall, jag vill tacka er alla som har varit med och stöttat och handlat av mig. Ni är underbara! Utan er hade det aldrig gått!!
Jag kommer inte att sluta sy, bara att driva företag. Bloggen Miiaoosyr fanns före företaget och kommer att fortsätta att finnas, bara jag kommer igång och syr igen. ;o)

Dom söta byxorna på bilderna beställdes i våras och blev klara till sommaren, faktiskt precis till midsommar och den rara kunden visade livebild på barnen iförda sina JUVLIGa sommarkläder. Både barn och mamman var otroligt nöjda, och det är så roligt med en så härlig respons på sydda alster. Tack!!

4 kommentarer:

 1. Vad kul att se att du finns kvar om än ej i full fart. Håller till fullo med dig om att sy för att det är kul. Det blir rätt lätt en press när man syr på beställning.

  SvaraRadera
 2. Av og til må man bare ha en pause! Sånn er det bare.
  Men bra at du fortsatt skal sy litt da:)

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att höra att du lägger ner, men modigt beslut. Lycka till.

  SvaraRadera
 4. Finns det ett särskilt ögonblick eller ett särskilt projekt som var särskilt minnesvärt under din tid som drev företaget? Telkom University

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!