söndag 18 september 2011

JUVLIGa´s första body!!


Eller, nja.. Jag sydde faktiskt en för snart 2 år sen och då kantade jag den med muddväv och utan bandkantare.. Den blev så ful att den inte fastnade på bild!!
Den här är dock gjord med min bandkantare och vi är vänner nu, *nickar nöjt*.. Ja, det funkar väl inte helt smärtfritt än, men ganska bra blir det allt.. Några hoppstygn och nåt litet litet trassel, men överlag så går det BRA! Så roligt!!

Det är första gången jag nånsin syr en omlottbody(såklart eftersom jag inte sytt bodies tidigare) och mönstret är detta. Det är rätt hyfsat, men då ma inte får sälja av det så ska jag rita ett eget i fler storlekar. Detta gissar jag kan vara en 68.. Den ska knappas sen är den klar!

Jag visste inte hur mönstret skulle bli och hur kantningen skulle gå så jag tog inte ett fintyg. Apor och Lejon från JNY är visserligen inte billit skräp, men det höll inte riktigt i tvätten då jag tumlade det och det ser lite lätt slitet ut efter det. Det enda tyget som inte har hållit för den behandlingen här faktiskt.. Kanterna är tunn interlock från JNY.

9 kommentarer:

 1. Fiiin...! Jag är inte någon hejare på det här med att bandkanta, men ska jobba på det. Kan ha dej som föredöme! :-) Dessutom gillar jag det där tyget skarpt!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin body, känn dig nöjd! Önskar att jag fick min bandkantare någon gång även fast jag känner skräck blandad förtjusning inför att prova den!:) Kul att du gillade min hjärt tröja. Här kan du se hur man gör sprundet:http://kokalal.blogspot.com/2011/06/snygga-snabbsprundet-steg-for-steg.html

  SvaraRadera
 3. Hej! Så duktig du är! Den blev så fin! Själv har jag ett par tosor utklippta. Ska bara försöka få tid till att sy ihop dom.

  Kram Anna.

  SvaraRadera
 4. Jättefin body, och lyllos dig som är vän med bandkantaren, jag är mest ovän med min :)

  SvaraRadera
 5. Vilken fin body!! Söt men samtidigt råcool med de svarta kanterna. Jag väntar med spänning på min maskin och hoppas på att vi blir bästisar..

  SvaraRadera
 6. Supersnygg, synd att tyget inte höll i tvätten men det syns i alla fall inte på bild.

  SvaraRadera
 7. Jättesnygg body! Har själv tänkt prova det mönstret men inte fått det gjort ännu, men det är alltså stort i storlek tyckte du?
  Synd med tyget, men kanske det återfår lite efter nästa tvätt.

  SvaraRadera
 8. Jättefin body, skulle själv gärna äga en CP och få till riktigt snygga kanter!

  Du undrade vart jag köpt nappringarna och dom hittar du hos Lilofant.

  SvaraRadera

Säg hej eller säg något om det jag gör, jag blir så himla glad för en kommentar! Era ord är guld värda!